Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ κι οι δημοσιογράφοι Υπηρεσίας! Συνεχίζουν να διαδηλώνουν για την απελευθέρωση…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

…των απαχθέντων Ελληνορθόδοξων Μητροπολιτών από τους ισλαμοφασίστες, που χρηματοδοτεί και στηρίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση, η βραβευμένη με Νόμπελ Ειρήνης (τι υποκρισία για τα κτήνη των «πολιτισμένων» ευρωπαίων τραπεζοϋπαλλήλων!).
Διαδηλώνουν με την προστασία του «δικτάτορα» Άσαντ και του Συντάγματος της κοσμικής Συρίας που κατοχυρώνει την ανεξιθρησκία!
Εχθές Σάββατο, στην πόλη της Ταρτούς έγιναν ολοήμερες εκδηλώσεις και πορεία στην πόλη για την απελευθέρωση των απαχθέντων επισκόπων.
Συμμετείχαν οι Ελληνορθόδοξοι Επίσκοποι Ταρτούς και Safita, Αθανάσιου και Δημήτριου και της κοινότητας των Μαρωνιτών με επικεφαλής τον Επίσκοπο Ταρτούς Elias Solomon.
Η Εκκλησία της Ελλάδας;
Το πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης;
Χανουμάκια του Ερντογάν και της Ευρώπης των τραπεζιτών... για να πάρουν κάνα κονδύλι ("προγράμματα" έχουν βαφτίσει την εξαγορά η ευρωπαίοι)... ούτε μια δήλωση για τους Ορθόδοξους επισκόπους!
Η «ελληνική» κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ);
Όργανο των αφεντικών της, δωσίλογοι γερμανοτσολιάδες!
- Zητούμε συγγνώμη από τον αγωνιζόμενο Συριακό λαό που στάθηκε πάντα στο πλευρό του Ελληνικού λαού…
* Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: