Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Για να μαθαίνουν όσοι ακολουθούν ξεφτιλισμένους νεοφιλελεύθερους “εκσυγχρονισμένους” «αριστερούς», ή νεοφιλελεύθερους δεξιούς τι σημαίνει Διεθνιστική Αλληλεγγύη! (Long live international solidarity!)

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Από την επίσκεψη αντιπροσωπείας της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κορέας στη Συρία (τέλη Μάρτη 2013), ως ένδειξη αλληλεγγύης στη Συρία που δέχεται ιμπεριαλιστική επίθεση, στο νοσοκομείο Tishreen Military Hospital της Δαμασκού

Στις μέρες μας, μέρες κυριαρχίας των ΜΜΕ που ουσιαστικά ελέγχονται από τα ιμπεριαλιστική κέντρα, προωθούνται στη διεθνή κοινή γνώμη συγκεκριμένοι στόχοι-χώρες ως πηγές του «κακού» στον πλανήτη. Βέβαια, σ’ αυτό το έργο τα κέντρα δεν έχουν εξαγοράσει απλώς τα ΜΜΕ και κυβερνήσεις, αλλά σε πολλές χώρες -ειδικά στην Ευρώπη- έχουν στρατολογήσει ηγεσίες πρώην κομμουνιστικών και σοσιαλιστικών κομμάτων ώστε να περάσει η προπαγάνδα τους.
Ποιες είναι οι «επικίνδυνες» χώρες για τα ιμπεριαλιστικά κέντρα;
Στη λίστα μερικές από αυτές είναι η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, την οποία αναφέρουν πάντα ως Βόρεια Κορέα, η Συρία, το Ιράν, η Κούβα, η Βενεζουέλα, Βολιβία κ.ο.κ. Δηλαδή οι χώρες που έχουν ηγεσίες-κυβερνήσεις που δεν ελέγχει το ΔΝΤ ή δεν τις έχει εξαγοράσει…
Γιατί η Συρία;
Απλά… μετά την οριστική κατάκτηση της Κύπρου, αφού πρώτα ξεπουλήθηκε η Ελλάδα και το Αιγαίο είναι πλέον χαμένη υπόθεση, ο ορυκτός πλούτος μεταξύ Κύπρου και ακτών Μέσης Ανατολής διαμοιράζεται 50% στην Κύπρο και το υπόλοιπο μεταξύ Συρίας, Λιβάνου, Ισραήλ. Η Συρία και ο Λίβανος δεν έχουν καμία συμφωνία συνεργασίας με το ΝΑΤΟ κι έτσι στο Λίβανο δημιουργήθηκε κυβερνητική αστάθεια (στην κυβέρνηση συμμετείχε η Χεζμπολά που δεν έχει πουληθεί στους σιωνιστές όπως το Κατάρ, Αίγυπτος, Σαουδική Αραβία κ.λπ.) και στη Συρία η δύση έβαλε μπροστά τους ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα. Συνεπώς, δεν χρειάζονται πλέον την Κύπρο (αφού έχει «κυριαρχικά», δηλαδή κατοχικά «δικαιώματα η Τουρκία), ούτε την Ελλάδα μιας και οι βασικοί χωροφύλακες των ιμπεριαλιστών στην περιοχή είναι οι Τουρκία-Ισραήλ.
Ας δούμε λοιπόν τη διεθνιστική αλληλεγγύη του σήμερα μέσα από απλές φωτογραφίες κι ας αποφασίσουμε αν θα τρώμε κουτόχορτο και ως πότε θα ανεχόμαστε πουλημένες κυβερνήσεις γερμανοτσολιάδων κι αμερικανοτσολιάδων!





Ο Τσε στη λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: