Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής Ιωάννης, την Κυριακή των Βαΐων καταδίκασε τους τρομοκράτες του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» (FSA)! Για να ξέρουμε τι γερμανοτσολιάδες έχουμε στη συγκυβέρνηση και τι χανουμάκια έχουμε στο πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης και την εκκλησία της Ελλλάδας! (Condemnation of FSA Abduction of Aleppo Archbishops on Palm Sunday)

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Ο Ελληνορθόδοξος Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής Ιωάννης, σήμερα την Κυριακή των Βαΐων για την Ορθοδοξία ύψωσε φωνή Αντίστασης στον ιμπεριαλισμό και στο κήρυγμά του από το Μοναστήρι του βόρειου Λιβάνου (Μπαλαμάντ) τόνισε μεταξύ άλλων: «Η απαγωγή των Μητροπολιτών και η δολοφονία των συνοδών τους από τους τρομοκράτες του “Ελεύθερου Συριακού Στρατού-FSA” δεν αποδυναμώνουν την αποφασιστικότητα των Χριστιανών της Συρίας και παραμένουν προσκολλημένοι στη γη τους»!
Να θυμίσουμε ότι η Ορθοδοξία στη Συρία έχει εγκαταλειφθεί από το πατριαρχείο-χανουμάκι του Ερντογάν, την εκκλησία της Ελλάδας και τη συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ…
Δείτε τα σχετικά:
- ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ! Οι μισθοφόροι απελευθερωτές της Συρίας, οι χρηματοδοτούμενοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, το Ισραήλ και την Τουρκία, αλλά και τη συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων… σε έργο «εκδημοκρατισμού»…
Είναι ώρα να κάνουν στην άκρη το πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης κι η Εκκλησία της Ελλάδος που δουλικά υπηρετούν την Τουρκία, Ισραήλ και Ευρωπαϊκή Ένωση, εγκαταλείποντας τους Ελληνορθόδοξους της Συρίας στο λεπίδι των ισλαμοφασιστών μισθοφόρων! Τώρα οφείλουν υπακοή στο Πατριαρχείο της Ρωσίας που ποτέ δεν εγκατέλειψε το λαό της Συρίας! Το παραμύθι του σημαντικού ρόλου της Κωνσταντινούπολης έχει μείνει χωρίς τον αναγκαίο δράκο… ο πατριάρχης είναι γυμνός! 
- Kατάντια δωσίλογων γερμανοτσολιάδων της συγκυβέρνησης Μερκελιστών (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)… Για τη χάρη του Ερντογάν και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών στήριξαν και στηρίζουν τους ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα που σφάζουν τους Ελληνορθόδοξους, απέλασαν την πρέσβειρα της Συρίας αναγνωρίζοντας τους μισθοφόρους του ΝΑΤΟ (παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο και ανοίγοντας “πόρτα” για την αναγνώριση κατεχόμενων στην Κύπρο ως Βόρεια Κύπρος) και την πρωτοβουλία απελευθέρωσης των Ορθόδοξων Μητροπολιτών ανέλαβε ο Αμπντουλάχ Γκιούλ…
- Η συγκυβέρνηση Σαμαρά και τα τρία κόμματα των Μερκελιστών θα λογοδοτήσουν ΚΑΙ για την εγκληματική στήριξή τους στους τρομοκράτες της Αλ Κάιντα! (Syrian militants kidnap two archbishops)

Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: