Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Έκκληση στην παγκόσμια κοινότητα και ειδικότερα στις ανθρωπιστικές οργανώσεις που δεν ελέγχει και κατευθύνει η Cia & η Mossad, στα ΜΜΕ, δημοσιογράφους και ιστολόγια που δεν είναι στο payroll των Νατοϊκών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης των τραπεζιτών: Να σταματήσει η εθνοκάθαρση, να σπάσει η πολιορκία στην Nobol και τη Zahra! (Διαδώστε! Our friends, please share it)

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Τα κομμένα κεφάλια των Ελεύθερων πολιορκημένων Σύριων πολιτών, οι τρομοκράτες της Al Nusra (Front Vicory), τα έβαλαν στην είσοδο του χωριού Tal. Αυτούς χρηματοδοτεί, εξοπλίζει στρατιωτικά και αναγνωρίζει πολιτικά η «πολιτισμένη» δύση, η Ευρωπαϊκή Ένωση κι η συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
Αυτό είναι το ΝΑΤΟ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ο ΟΗΕ και η δημοκρατία τους!

Η μικρή Ninar κάνε έκκληση σε όλο τον κόσμο να σπάσει η πολιορκία στην Nobol και τη Zahraa της μαρτυρικής αλλά ανυπότακτης Συρίας!
Περήφανα δηλώνει: Θα πεθάνουμε αλλά δεν θα γίνουμε προδότες!
The small Ninar calls worldwide to break the siege in Nobol and Zahraa. Proudly declares,we will die but will not become traitors.
Οι Nobol και Zahraa είναι δύο πόλεις στο Βόρειο Χαλέπι που δεν παραδόθηκαν στους προδότες. Ενάμισυ χρόνο τώρα είναι υπό πολιορκία. Τον τελευταίο καιρό η πολιορκία είναι πιο στενή. Την Κυριακή πέθαναν από ασιτία δύο παιδιά έξι και οκτώ χρονών της οικογένειας Yousef στην Nobol.
The Nobol and Zahraa are two cities in northern Aleppo, not surrendered to the traitors. They are more than a year and a half under siege. Lately, the siege is narrower. On Sunday two kids six and eight years old,from the Yousef family,died from starvation.
Και το ηχητικό ντοκουμέντο που οι συμμορίες του ΝΑΤΟ μιλάνε για τη σφαγή των ανθρώπων των Λαικών επιτροπών (για όποιον γνωρίζει την Αραβική)
Aleppo countryside: audio recording shows the involvement of victory Brigades slaughter of 16 civilians from the town of Zahra
ريف حلب:تسجيل صوتي يظهر تورط كتائب النصر بذبح 16مواطنا من الزهراء
ريف حلب: تسجيل صوتي يظهر تورط كتائب النصر بذبح 16 مواطنا من بلدة الزهراء
شام إف إم تحصل من مصادر خاصة على تسجيل صوتي يظهر خلاف بين المسلحين حول ذبح 16 فردا من عناصر اللجان الشعبية في أطراف بلدة الزهراء بريف حلب..
وكانت عناصر اللجان قد توجهت إلى خارج البلدة لإحضار الحليب والخبز لأهالي البلدة المحاصرين منذ حوالي 10 أشهر..
وقد بثت تنسيقيات معارضة على الانترنت اليوم فيديو تتبنى فيه ميلشيا كتائب النصر ذبح المواطنين ووضع رؤوسهم على مشارف قرية تل رفعت.
I.K.

Δεν υπάρχουν σχόλια: