Τρίτη 23 Απριλίου 2013

«Ανησυχεί» ο ΣΥΡΙΖΑ για τους απαχθέντες Ορθοδόξους στη Συρία από τους ισλαμοφασίστες… Όμως, μούγγα στη στρούγκα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, την αναγνώριση των Νατοϊκών μισθοφόρων της Αλ Κάιντα από τη συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων και την απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"


Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρας επικοινώνησε με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη, στον οποίο εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις δύσκολες ώρες της απαγωγής του αδελφού του και του Μητροπολίτη Γιοχάνα Ιμπραχίμ, καθώς και την ανησυχία του για την τύχη των συνοδών τους.  Επίσης, γνωστοποίησε την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να συμβάλλει με κάθε τρόπο στην επίλυση του προβλήματος.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε «με τον πιο απερίφραστο τρόπο τέτοιου είδους ενέργειες που πυροδοτούν διαθρησκευτικές εντάσεις σε μια εύφλεκτη περιοχή». Κάλεσε την ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για την άμεση απελευθέρωση των απαχθέντων. 
Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια: