Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Μετά την εξαγωγή «δημοκρατίας» στο Αφγανιστάν… 40 φορές περισσότερη παραγωγή ηρωίνης από το 2001! Με την προστασία του αμερικάνικου στρατού οι μπίζνες των ναρκωτικών μεγαλώνουν! Οι έλληνες στρατιώτες στο Αφγανιστάν, τι κάνουν; Τις ορντίναντσες των αμερικανών για να αυξάνει η παραγωγή ναρκωτικών;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"


Στο Αφγανιστάν οι «καλλιεργητές» με την προστασία του αμερικάνικου στρατού…

Αφγανιστάν: 40 φορές περισσότερη παραγωγή ηρωίνης από το 2001, διαβάζουμε στο "press-gr".
Έχουν βρει το κολάι οι ιμπεριαλιστές. Με την δήθεν εξαγωγή «δημοκρατίας» και βάζοντας στο κόλπο τα πιστά προτεκτοράτα - όπως κι η Ελλάδα - που προσφέρουν με χρήματα των πολιτών του μισθούς και έξοδα στρατιωτικών αποστολών (τις βαφτίζουν «ειρηνευτικές» αποστολές οι αθεόφοβοι), συνεισφέρουν σε όλα τα μέτωπα.
Στο Αφγανιστάν με τον πράκτορα της Cia Μπιν Λάντεν και την Αλ Κάιντα, κατάφεραν να ελέγχουν και να διακινούν την ηρωίνη… στη Συρία, πάντα με την Αλ Κάιντα, στοχεύουν να εγκαθιδρύσουν κι εκεί τη δημοκρατία τους.
Άλλωστε, η Κύπρος «έπεσε», το Αιγαίο έχει κατακτηθεί (αναμένεται προσεχώς η επίσημη ανακοίνωση «πώλησης» συμφερόντων)… η Συρία έχει δικαιώματα στα «οικόπεδα» ορυκτού πλούτου απέναντι από την Κύπρο.
Και με τον επίσημο γάμο -ο ανεπίσημος έγινε με τον «Στόλο της Ελευθερίας»- Ισραήλ-Τουρκίας… τα πήρανε όλα.
Οι λαοί;
Πληρώνουν με αίμα τους διεθνείς τοκογλύφους, μιας και οι κυβερνήσεις τους δεν έχουν άρωμα, αλλά είναι κατοχικές, κομπραδόρικες, Τσολάκογλου με εκσυγχρονισμένες μεθόδους.

2 σχόλια:

irizaar είπε...

η Ελλάδα έχει μόνο Υγειονομικό και Μηχανικό. όχι μάχιμους

Ανώνυμος είπε...

εδώ και ένα χρόνο ούτε αυτούς !!!