Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

O ελεγχόμενος από το Ισραήλ & ΗΠΑ “Αραβικός Σύνδεσμος” έδωσε την έδρα της Συρίας στον υπάλληλο της Shell, τον ισλαμοφασίστα Moaz al-Khatib ως “ηγέτη” της “Συριακής αντιπολίτευσης”!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"


Η έδρα της Συρίας στον Αραβικό Σύνδεσμο δόθηκε επισήμως στη λεγόμενη συριακή «αντιπολίτευση», δηλαδή στις δυνάμεις που με πολύμορφη ιμπεριαλιστική στήριξη μάχονται ενάντια στην κυβέρνηση Άσαντ και τις κυβερνητικές ένοπλες δυνάμεις. Την ανακοίνωση έκανε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος του Αραβικού Συνδέσμου, μία ημέρα πριν από την αραβική σύνοδο κορυφής στη Ντόχα.
«Η αντιπολίτευση προσκλήθηκε στην αραβική σύνοδο κορυφής και θα καταλάβει την έδρα της Συρίας στον Αραβικό Σύνδεσμο», δήλωσε εκπρόσωπος του Αραβικού Συνδέσμου ο οποίος δεν κατονομάζεται.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη έρχεται ως συνέχεια μιας σειράς εχθρικών προς τη Συρία ενεργειών που έχουν πραγματοποιήσει το προηγούμενο διάστημα χώρες που συμμετέχουν στον Αραβικό Σύνδεσμο όπως το Κατάρ, η Σαουδική Αραβία και άλλες. Οι μονάρχες των συγκεκριμένων χωρών την ίδια στιγμή που καταπιέζουν τους λαούς τους δείχνουν «ιδιαίτερη ευαισθησία» για τα δημοκρατικά δικαιώματα του συριακού λαού...
Στην αραβική σύνοδο κορυφής στη Ντόχα, οι Σύροι αντικαθεστωτικοί θα εκπροσωπηθούν από τον «πρωθυπουργό» τους, όπως τον αποκαλούν, Γασάν Χίτο.
"902"

Δεν υπάρχουν σχόλια: