Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Oι δεξιοί ψάλτες του νεοφιλελευθερισμού έχουν τις ρίζες τους στη σοσιαλδημοκρατία που ξέρασε το ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη το 1975… Τώρα βρίσκουν στέγη στη ΔΗΜΑΡ και “αρθρογραφούν” στο… ΒΗΜΑ του Ψυχάρη!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Γράφει η Μαργαρίτα Ισιδώρου

Διαβάζοντας
στο γνωστό “ΒΗΜΑ” ένα άρθρο που θέλει κάτι να μας “μεταδώσει” για «χαμένες πατρίδες»… μου ‘ρθε στο νου η «πορεία» του αρθρογράφου!
Έτσι δεν θέλω να σας την στερήσω, ώστε να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα για το που βρισκόμαστε και τη σημαίνει ΔΗΜΑΡ και το νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ του κυρίου Βενιζέλου (κι εκείνος στέλεχος της Ένωσης Κέντρου Νέων Δυνάμεων του Πεσματζόγλου… για να μην ξεχνιόμαστε).
Ο αρθρογράφος που πραγματεύεται τις «χαμένες πατρίδες» μέσα από τον τίτλο «Δέκα μικροί μύθοι για το 1821» διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ το 1975, όταν το Κίνημα ξεκαθάρισε τη θέση του από τη σοσιαλδημοκρατία που ήθελε να επιβάλλει μια ομαδούλα της “Δημοκρατικής Άμυνας”. Περιπλανήθηκε στη δεξιά σοσιαλδημοκρατία και τώρα βρήκε στέγη στη ΔΗΜΑΡ, το γνωστό σχήμα δεξιού ψάλτη του νεοφιλελευθερισμού, μαζί με το μνημονιακό και μεταλλαγμένο ΠΑΣΟΚ των νεοφιλελεύθερων του «Συνταγματολόγου»…
Απολαύστε το άρθρο: (Δέκα μικροί μύθοι για το 1821
* Οταν μιλάμε συνεχώς και με τόση ευκολία για «χαμένες πατρίδες», καλό θα είναι να μην ξεχνάμε πως «χαμένες πατρίδες» υπάρχουν για όλους εκείνους τους οποίους αφορούσε η ανταλλαγή πληθυσμών,και όχι μόνο για τους Ελληνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: