Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Ιεράρχες που τιμούν τα ράσα τους και δεν γίνονται γερμανοτσολιάδες! Η συγκυβέρνηση των γερμανοτσολιάδων εκτελεί πιστά τις εντολές των αφεντικών της, ο Ιερώνυμος κι ο Βαρθολομαίος ντρέπονται;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Ο Πατριάρχης Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής Ιωάννης, ο Ιεράρχης της χειμαζόμενης Ελληνορθόδοξης Εκκλησίας που έχει εγκαταλειφθεί από την Εκκλησία της Ελλάδας, τον Βαρθολομαίο του χαλίφη Ερντογάν και την συγκυβέρνηση των Γερμανοτσολιάδων στα λεπίδια των μισθοφόρων ισλαμοφασιστών της «πολιτισμένης» δύσης, δίνει τον δικό του ιερό αγώνα!
Χριστιανοί και μουσουλμάνοι ζουν αδελφωμένοι για αιώνες στην πατρίδα τους, τη Συρία, δεν θα πέσουν στα νύχια των ιμπεριαλιστών!
Τα λόγια του για τη δολοφόνια από τους τρομοκράτες της δύσης αδελφού του μουσουλμάνου διανοητή Sheikh Al-Bouti περιέχουν τη δύναμη και τη θέληση του Λαού της Συρίας που δέχεται για δύο συνεχόμενα χρόνια μια αδυσώπητη ιμπεριαλιστική επίθεση, αλλά Αντιστέκεται:
«Εκφράζουμε στο λαό της Συρίας, τον Στρατό της και την ηγεσία της τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας για το μαρτύριο του αδελφού Sheikh Al-Bouti, από την τρομοκρατική ενέργεια του μίσους που όμως δεν θα σβήσει το φάρο ακτινοβολίας και ζητάμε από το Θεό να εμπνεύσει τους Σύριους με υπομονή και καρτερία».
Σχετικά:
  

Δεν υπάρχουν σχόλια: