Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Πήρε Διαζύγιο ο Ευάγγελος Βενιζέλος! Όλοι οφείλουν να ομολογήσουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι συνεπής και οι στόχοι αδιαπραγμάτευτοι!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"
Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
Με τόλμη ο νέος ηγέτης του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη και του ηγέτη του Ανδρέα Παπανδρέου, προχώρησε σε διαζύγιο με οτιδήποτε σχετίζεται με τις αρχές του σοσιαλισμού.
Ότι δεν κατόρθωσε ο Σημίτης, αλλά ούτε ο Γιωργάκης Παπανδρέου, παρά τις τεράστιες προσπάθειες τους με τη συμπαράσταση "εκσυγχρονιστών", κηπουρών, φιλοβασιλικών και χαρούμενα παιδάκια του κολεγίου, το υλοποιεί ο Ευάγγελος Βενιζέλος και όλοι οφείλουν να του το πιστώσουν!
Το κείμενο που δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της "επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ" είναι απόλυτα σαφές: «το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα εκφραστής του πολιτικού και κοινωνικού φιλελευθερισμού…».
Έτσι κλέβει τις θέσεις του πρωθυπουργού του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος όταν διεκδικούσε την εκλογή του στην προεδρία της Ν.Δ. τόνιζε: «Ιδεολογία της Ν.Δ. είναι ο κοινωνικός φιλελευθερισμός».
Το νέο ΚΟΔΗΣΟ είναι πραγματικότητα. Ο προερχόμενος από την Ένωση Κέντρου Νέες Δυνάμεις του κ. Πεσματζόγλου (έδωσε ομηρικές μάχες στην τότε ΕΦΕΕ εναντίον του ΠΑΣΟΚ της αριστεράς και του εξτρεμιστικού σοσιαλισμού... Κάτι περισσότερο γνωρίζει ο τότε πρόεδρος της ΕΦΕΕ Στέφανος Τζουμάκας, όταν ο εκπρόσωπος του Πεσματζόγλου στην ΕΦΕΕ κ. Βενιζέλος του έριχνε αιχμηρά βέλη για το "ΠΑΣΟΚ αριστερά της αριστεράς" κ.α.π.), κατάκτησε το Κίνημα που πολέμησε ιδεολογικά και πολιτικά. Μπόρεσε να το κάνει ένα νεοφιλελεύθερο μικρό κόμμα στην υπηρεσία της μεγάλης δεξιάς παράταξης.
Το τι παραμύθια θα προσπαθήσει να εφεύρει η λεγόμενη "Αριστερή" Πρωτοβουλία ΠΑΣΟΚ του κ. Παναγιωτακόπουλου, ώστε να νομιμοποιήσει τον νέο της αρχηγό κ. Βενιζέλο, θα είναι μια ακόμη απελευθέρωση όσων -λίγων είναι αλήθεια- παραμένουν συναισθηματικά κοντά στο έκτρωμα που δημιούργησαν, από το πατριωτικό, σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου.
Καληνύχτα νέο ΚΟΔΗΣΟ!
Καλημέρα Αντιμνημονιακό Μέτωπο όλων των δημοκρατικών δυνάμεων για να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας και να πληρώσουν οι ένοχοι που έφεραν την κατοχή στην Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: