Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Aυτή η μεθοδευμένη και σχεδιασμένη "πολιτική" -με πλήρη συγκάληψη των δικαστών- γεννάει την τρομοκρατία!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Δεν πρόκειται για προσβολή κάθε έννοιας αστικού κράτους δικαίου και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. 
Πρόκειται για σφαίρα στην καρδιά της αστικής δημοκρατίας!
Κι οι ένοχοι έχουν ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως, όλα είναι ενταγμένα σ΄ένα σχέδιο τρομοκράτησης του λαού, αλλά και του πολιτικού συστήματος.
Ο πολίτης όμηρος των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων Υπηρεσίας.
Το πολιτικό σύστημα (συνολικά η αντιμνημονιακή αντιπολίτευση) όμηρος στην στρατηγική της έντασης που έχουν επιλέξει τ΄ αφεντικά της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Ποιος διανοούμενος, ποιο πολιτικό κίνημα μπορεί πλέον να μιλάει ελεύθερα και να μην το ταυτίζει το μνημονιακό κατοχικό σύστημα με την τρομοκρατία;
Η επιτυχία αυτής της πολιτικής είναι γεγονός!
Πριν λίγες μέρες ταυτίστηκε με την τρομοκρατία όποιος τόλμησε να πει δύο λόγια για την Βίλλα Αμαλία (στην καπιταλιστική Ευρώπη οι Δήμοι και τα κράτη παραδίδουν κτίρια προς κατάληψη σε κοινωνικούς χώρους και ομάδες). Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έφθασε στο σημείο να μιλάει για νοικοκυραίος, ώστε να γίνει αρεστός νστο κατεστημένο.
Προχθές στράφηκαν στο πιο ζωντανό τμήμα του οργανωμένου συνδικαλίστικού κινήματος, του ΠΑΜΕ και κατασκεύασαν κλίμα τρομοκρατίας και καταλήψεων "κρατικών γραφείων"!
Αύριο, οι ίδιθοι θα γεμίσουν με εκρήξεις από κατσαρόλες και γκαζάκια (γιατί όχι και σύγχρονους εκρηκτικούς μηχανισμούς) τη χώρα και με όπλο τα ΜΜΕ των νταβατζήδων δημοσίων έργων και των δημοσιογράφων Υπηρεσίας θα επιτεθούν στο μυαλό του ανίσχυρου πολίτη.
Τώρα ποιος θα τολμήσει να μιλήσει για αυτό που σχεδιασμένα κατασκευάζεται για να φέρει βία και τρομοκρατία στην πατρίδα μας;
Το μαύρο μνημονιακό-κατοχικό μέτωπο των δωσίλογων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), με την συμπαράσταση του νεοναζιστικού κατασκευάσματος της χρυσής αυγής και την πλήρη συνενοχή του δικαστικού συστήματος (να τι συμβαίνει όταν ανθρωπάκια παίρνουν τα ναδρομικά...) παίζει ανενόχλητα "παιχνίδι".
Χρέος του δημοκρατικού αντιμνημονιακού μετώπου να δράσει χθες κι όχι σήμερα ή αύριο.
ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-ΚΚΕ οφείλουν να βρουν στα βασικά αντιμνημονιακά ζητήματα και τα θέματα δημοκρατίας (έστω της πιο αστιθκής δημοκρατίας) μια κοινή πορεία και δράση. Μοναδική ελπίδα ν' αντιμετωπιστούν οι δωσίλογοι της συγκυβλέρνησης Τσολάκογλου και οι τοκογλύφοι αφεντικά της!

Δεν υπάρχουν σχόλια: