Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τι συμβαίνει στη Γάζα; Σκάνδαλο η μετατροπή της ποινής σε 15 χρόνια για τους ισλαμοφασίστες που δολοφόνησαν τον Vittorio Arrigoni...

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Το Εφετείο της Γάζας μέσα σε 5 λεπτά και χωρίς καν να εξηγήσουν τους λόγους που οι ισλαμοφασίστες (στην ίδια οργάνωση που διεξάγουν τις αμερικανονατοϊκές επιθέσεις στη Συρία) δολοφόνησαν στις 15 Απρίλη 2011 τον Ιταλό αγωνιστή Vittorio Arrigoni, μετέτρεψε την ποινή των δύο δολοφόνων σε 15 χρόνια.
Οι Tamer Hasasna και Mahmud Salfiti, δολοφόνοι του Vittorio Arrigoni και καταδικασμένοι σε ισόβια κάθειρξη -κατόπιν αιτήματος της μητέρας του Ιταλού αγωνιστή να μην θανατωθούν- στο Εφετείο της Γάζας και με μια διαδικασία σκάνδαλο που δεν ξεπέρασε τα 5 λεπτά και χωρίς καν να μιλήσουν οι δολοφόνοι, οι "δικαστές" μετέτρεψαν την ποινή του σε 15 χρόνια και σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθεροι λόγω "καλής διαγωγής".
Η ιταλίδα Meri Calvelli, στην ίδια ανθρωπιστική οργάνωση και φίλη του Vittorio Arrigon, παρακολούθησε τη υποτιθέμενη "δικαστική" εξέλιξη και είναι σαφής: "Όλα ήταν προαποφασισμένα, η διαδικασία δεν κράτησε 5 λεπτά. Οι δικαστές περιορίστηκαν να ανακοινώσουν την μείωση της ποινής. Η κυβέρνηση της Χαμάς έχει τις ευθύνες για τις πιέσεις που δέχθηκε...".
Όλοι έχουν δικαίωμα έφεσης και σίγουρα η μάνα του Βικ είναι ηρωίδα που δεν θέλησε να εκτελεστούν. Αλλά να ελευθερωθούν με μια διαδικασία που δεν έχει σχέση με κανένα δίκαιο οι ισλαμοφασίστες δολοφόνοι... δείχνει τον ρόλο του Κατάρ, της Αιγύπτου και του Ισραήλ για το πως χρησιμοποιούν την Αλ Κάιντα. Όπως ακριβώς συημβαίνει στη Συρία σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: