Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Τελειώσαμε οριστικά μ’ αυτό το ΠΑΣΟΚ! Πρόκειται για πουλημένα τομάρια και δεν διασώζουμε ΚΑΝΕΝΑΝ! Τι συνέβη;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Παρακολουθώντας απόψε την εκπομπή Αποκαλυπτικό δελτίο του extra3.tv, είδαμε μαζί με τον νεοφασίστα τηλεβιβλιοπώλη έναν νεαρό (στη φωτο με το μούσι) Ανδρουλάκης μάλλον αποκαλέστηκε, που εκφράζοντας το ΠΑΣΟΚ (δήλωσε μάλιστα ότι είναι βουλευτής -!- του ΠΑΣΟΚ, να τον χαίρονται όσοι του έδωσαν σταυρό προτίμησης) υπερφαλάγγισε τον τηλεβιβλιοπώλη της δεξιάς και υπερασπιζόμενος την παγκοσμιοποίηση ως διέξοδο της χώρας, μας ενημέρωσε:
Οι Τούρκοι αγοραστές στις ελληνικές Μαρίνες είναι επενδυτές που θα δώσουν δουλειά στους άνεργους και αποτελούν τη διέξοδο διάσωσης της πατρίδας μας.
Η χαρά του για το πώς θα κτυπηθεί η ανεργία με την αγορά και μετονομασία του Μακεδονία Παλάς σε Σουλεϊμάν Παλλάς, μόνον με το αν είναι μεσάζων με ποσοστά δικαιολογείται!
Μάλιστα, ξεκάρφωτα και επιτιθέμενος στον Βαρεμένο του ΣΥΡΙΖΑ, επέκρινε το «σοβιετικό καθεστώς» (αυτό τι αντικομμουνιστική κορώνα ήταν;) που δεν προχώρησε στην ελεύθερη οικονομία.
Λοιπόν, αφού αποδέχονται στο ΠΑΣΟΚ να τους εκφράζει αυτό το πολιτικό τσόκαρο και εκφράζει αυτές τις απόψεις μαζί με τον νεοφασίστα τηλεβιβλιοπώλη… ΤΕΛΟΣ μ’ αυτό το έκτρωμα που ονομάζουν ΠΑΣΟΚ!
Και ΤΕΛΟΣ με όσους δεν σηκώνουν τη φωνή τους στον εκφασισμό του Κινήματος που ίδρυσε ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: