Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Στις εκλογές στη Γαλλία… δεν κέρδισαν οι σοσιαλιστές;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Γαλλικά βλήματα τελευταίας τεχνολογίας που χρησιμοποιούν ΜΟΝΟΝ οι Ειδικές Δυνάμεις της Γαλλικής Δημοκρατίας… κατασχέθηκαν στους τρομοκράτες μισθοφόρους της Αλ Κάιντα στο «δικτατορικό καθεστώς» της Συρίας, που ο «απελευθερωτικός» στρατός των ισλαμοφασιστών θέλει να εγκαθιδρύσει τη «δημοκρατική σαρία».
Πρόκειται για την πλήρη επιβεβαίωση άμεση ανάμιξης της «σοσιαλιστικής» Γαλλίας στην Συριακή κρίση και μάλιστα εξοπλίζοντας τρελούς τρομοκράτες με όπλα μαζικής καταστροφής.
Είδατε κάποια διαμαρτυρία των δήθεν ανθρωπιστικών οργανώσεων της Cia-Mosad; 
Π.χ. η «Διεθνής Αμνησία»… όπςςς Αμνηστία… Είδατε τον «ευαίσθητο» ΟΗΕ να εκδίδει μία έστω απλή ανακοίνωση; Είδατε κάποιους ροζ αριστερούς, απ’ αυτούς που κατάκτησε ο νεοφιλελευθερισμός, να υψώνουν φωνή διαμαρτυρίας; Είδατε κάποιο διεθνές ποινικό δικαστήριο να εκφράζει τουλάχιστον την ανησυχία του κι όχι να παραπέμψει για εγκληματία πολέμου τον σοσιαΛΗΣΤΗ Ολάντ…
Και δεν είναι η πρώτη φορά που οι τρομοκράτες συλλαμβάνονται με γαλλικά όπλα. Πριν λίγο καιρό βρέθηκαν να έχουν και γαλλικούς αντιαρματικούς πυραύλους τύπου SAM.
Έχουμε την παραβίαση κάθε διεθνούς κανόνα δικαίου από τη «σοσιαλιστική» Γαλλία, γεγονός που γίνεται εγκληματικό όταν η χώρα αυτή συμμετέχει ως μόνιμο μέλος και με δικαίωμα βέτο στο Συμβούλιο Ασφάλειας του δήθεν διεθνούς οργανισμού ΟΗΕ.
Χώρες σαν τη Γαλλία μπορούν να εγγυηθούν την αξιοπιστία του ΟΗΕ, αναφορικά με την τήρηση του διεθνούς δικαίου;
Από χώρες σαν αυτή την ξεφτιλισμένη Γαλλία των σοσιαΛΗΣΤΩΝ, των νέο-αποικιοκρατών περιμένουμε να επιλυθεί και η κατοχή της μαρτυρικής Κύπρου;
Αυτοί οι αλήτες με την σημερινή προσωνυμία «σοσιαλιστές» είναι οι μεγαλύτεροι φονιάδες των Λαών!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: