Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Αφιερωμένο στους Νατοπεοθηλαστές έλληνες δημοσιογράφους και τη ροζ «αριστερά»…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Αφιερωμένο στους Νατοπεοθηλαστές δημοσιογράφους του Ελλαδιστάν και τη ροζ «αριστερά» που μαζί με τη συγκυβέρνηση Τσολάκογλου εντάχθηκαν στο νατοϊκό προπαγανδιστικό άρμα υπό την καθοδήγηση του νέου χαλίφη Ερντογάν.
Οι στρατιώτες του δικτατορικού καθεστώτος, όπως αποκαλούν τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια στην Ελλάδα (λογικό αφού είναι οικόσιτα των πρεσβειών ΗΠΑ και Ισραήλ), μπαίνουν στους άδειους δρόμους του Χαλεπίου. Οι πολίτες της πόλης ανέμεναν την απελευθέρωσή τους από τους εξεγερμένους επαναστάτες κι έτσι δεν τολμούν να ξεμυτίσουν από τα σπίτια τους.
Ο κόσμος έντρομος από τα στίφη του χασάπη δικτάτορα Άσσαντ (ακούς εκεί να μην δέχεται υποδούλωση της πατρίδας του και να γίνει δορυφόρος του Ισραήλ και της Τουρκίας) δεν τολμάει ούτε στα παράθυρα να βγει!
Η ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας θα γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών και των λακέδων τους!

Υ.Γ. Όσο για τα δήθεν προοδευτικά ιστολόγια, αλλά και την εφημερίδα Αυγή, λίγο τσίπα όταν μιλούν για «ανθρώπινα» δικαιώματα στη Συρία και στηρίζουν τους μισθοφόρους της Αλ Κάιντα, τους σφαγείς ισλαμοφασίστες.
- Αυτή τη δύσκολη ώρα για τον Λαό της Συρίας, μια κλίκα δωσίλογων ξεπούλησε και την παραδοσιακή φιλία των δύο λαών μας! Όμως, ο Ελληνικός λαός είναι ευγνώμων στο Συριακό λαό και δεν θα ξεχάσει ποτέ τη βοήθεια της Συρίας στις δύσκολες ώρες του Ελληνισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια: