Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Ο εγκληματίας πολέμου, ο σιωνιστής πρόεδρος του ισραηλινού ναζιστικού καθεστώτος, καλεί τους Άραβες να στείλουν στρατό στη Συρία!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Μετά από δύο χρόνια ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, με τη δράση τρομοκρατών μισθοφόρων που χρηματοδοτούν, στηρίζουν πολιτικά και εξοπλίζουν οι «πολιτισμένοι» Ευρωπαίοι, το ΝΑΤΟ, η Τουρκία και τα δικτατορικά καθεστώτα που έχουν ενταχθεί στην ομπρέλα του Ισραήλ, τώρα ανοικτά και απροκάλυπτα ο δολοφόνος Σιμόν Πέρες, σε ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός δήλωσε:
«Προτείνω στον Αραβικό Σύνδεσμο το σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης στη Συρία και αποστολή αραβικού στρατού που θα παραμείνει στη Συρία για ένα ή δύο χρόνια.
Είναι βέβαιο ότι οι αραβικές χώρες είναι σε θέση να εκτελέσουν αυτό το καθήκον
».
Μόνη η Συρία και για λογαριασμό του ένδοξου Αραβικού Έθνους κρατάει ψηλά την σημαία της αντιιμπεριαλιστικής Αντίστασης και της Παλαιστινιακής υπόθεσης.
Η Συρία, μαζί με το Ιράν και την Αντίσταση στο Λίβανο (Χεζμπολά) δεν έχουν υποστείλει τη σημαία του αγώνα κι έτσι είναι στόχοι για τους ιμπεριαλιστές.
Οι μάσκες έπεσαν!

Τώρα γίνεται κατανοητό και στην Ελλάδα γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και προοδευτική πολιτική (αριστερή κατά δήλωσή τους) δεν καταγγέλλουν την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας και γιατί κωλοτρίβονται με τον εγκληματία Πέρες!
Κάτω τα χέρια από τη Συρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: