Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Το τούρκικο καθεστώς φυλακίζει Δικηγόρους που διαφωνούν με την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας! Τα ΜΜΕ κι οι Νατοπεοθηλαστές δημοσιογράφοι -ειδικά οι έλληνες- αποκρύβουν την ενημέρωση!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Η κυβέρνηση του νέου χαλίφη Ερντογάν συνέλαβε σήμερα τον Πρόεδρο της Δικηγορικής Ένωσης (CHD), τον δικηγόρο Selcuk Kozagacli που επισκέφθηκε τη Συρία και καταδίκασε τον ρόλο της Τουρκικής κυβέρνησης στον εξοπλισμό και εκπαίδευση των τρομοκρατών της Αλ Κάιντα.
Οι στρατοκράτες της Άγκυρας συνέλαβαν τον δικηγόρο Kozagacliστο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, μόλις επέστρεψε από τον Λίβανο.
Στη φωτογραφία ο δικηγόρος Selcuk Kozagacli στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε στην Συριακή τηλεόραση στις 18 Γενάρη 2013.
Γιατί άραγε τα ΜΜΕ και ειδικότερα οι έλληνες δημοσιογράφοι εξαφανίζουν γεγονότα που θίγουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα;
Γιατί άραγε οι διοργανωτές της χθεσινής αντιρατσιστικής εκδήλωσης στην Αθήνα συμπεριέλαβαν τους ισλαμοφασίστες της "ελεύθερης Συρίας" ως διοργανωτές;
Τι συμβαίνει και ποιοι βρίσκονται π΄πισω από την επιχείρηση συγκάλυψης της χυδαίας ιμπεριαλιστικής επίθεσης εναντίον της Συρίας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: