Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Η σφαγή των παιδιών στο Πανεπιστήμιο στο Χαλέπι... Αυτά που κρύβουν τα διεθνή ΜΜΕ των νεοταξιτών και των ντόπιων δοσίλογων συνεργατών τους...

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το “Sibilla”οι αμερικανοσιωνιστές... Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Ένα έγκλημα της "πολιτισμένης" δύσης που στηρίζει, εξοπλίζει και χρηματοδοτεί τους ισλαμοφασίστες. Μια επιχείρηση εθνοκάθαρσης... δυστυχώς και με την ευθεία συνενοχή της "ελληνικής" συγκυβέρνησης Τσολάκογλου (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ).
82 νεκροί και 156 τραυματίες από την επίθεση με 2 πυραύλους στο Πανεπιστήμιο στο Χαλέπι.
Ημέρα εξετάσεων, στους κοιτώνες του Πανεπιστημίου όπου φιλοξενούνται και πολλοί εκτοπισμένοι από τους τρομοκράτες πολίτες από το Χαλέπι.
Η επίθεση δεν έγινε βέβαια με αυτοσχέδιες ρουκέτες, αλλά με πυραύλους τελευταίας τεχνολογίας, τους οποίους προμηθεύουν στους ισλαμοφασίστες η Γαλλία του σοσιαΛΗΣΤΗ Ολάντ, μέσω Τουρκίας και Κατάρ.
Η καταστροφή στα κτίρια είναι ανάλογη παγιδευμένου αυτοκινήτου με τουλάχιστον 1 τόνο εκρηκτικά.
Φυσικά τα δυτικά κι ελληνικά ΜΜΕ, οι ΝΑΤΟπεοθηλαστέςδημοσιογράφοι αναμ ένουν τις σχετικές ανακοινώσεις τωςν οργανώσεων "ανθρωπίνων" δικαιωμάτων της Cia... για να πάρουν θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: