Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Δολοφονήθηκε από τους «απελευθερωτές» της Συρίας ο τελευταίος Χριστιανός που είχε απομείνει στη Homs…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ειδησεογραφικού πρακτορείου του Βατικανού “Fides” (η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Συρίας έχει πλέον εγκαταλειφθεί οριστικά από Βαρθολομαίο-υπάλληλο του Σουλτάνου Ερντογάν και Ιερώνυμο που ακολουθεί τις Νατοϊκές επιταγές κι έτσι θα γνωρίζουμε τι συμβαίνει στην Ελληνορθόδοξη Εκκλησία από την Καθολική της Αγίας Ρώμης), μετά την εκκένωση από τον πληθυσμό του κέντρου της πόλης Homs για να προστατευτούν από τους σφαγείς μισθοφόρους, δολοφονήθηκε ο τελευταίος Χριστιανός που είχε μείνει στην πόλη.
Μαθαίνουμε από το πρακτορείο ειδήσεων του Βατικανού ότι:
«Ήταν ο Elias Mansour, 84 χρόνων, Χριστιανός Ελληνορθόδοξος, που δεν δέχτηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του στην συνοικία Wadi Sayeh, διότι ήθελε να φροντίζει τον γιό του Adnane που ήταν άτομο με ειδικές ανάγκες. Αν και γνώριζε ότι κινδύνευε η ζωή του.
Η συνοικία Wadi Sayeh στην Homs κατοικείται από Χριστιανούς και Σουνίτες μουσουλμάνους και ήταν στο στόχαστρο των εξεγερμένων.
Ο 84 χρόνων Elias Mansour δολοφονήθηκε χθες. Τις προηγούμενες ημέρες έλεγε ότι δεν επρόκειτο να εγκαταλείψει το σπίτι του για κανέναν λόγο και αν τον επισκεπτόταν οι εξεγερμένοι “θα τους υπενθύμιζε τις Δέκα Εντολές και τις Άγιες Γραφές”.
Η κηδεία έγινε σήμερα σε Ελληνορθόδοξη εκκλησία. Ο Ορθόδοξος ιερέας κάνει απεγνωσμένες προσπάθειες να βρει τον ανάπηρο γιο του Elias Mansour, του οποίου έχουν χαθεί τα ίχνη».
Τι θλίψη… Τι οργή… μπορεί να προκαλέσει η είδηση του ειδησεογραφικού πρακτορείου του Βατικανού…
Θλίψη… για τη γενοκτονία που επιτελούν μισθοφόροι των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Συρία… η στρατολόγηση της Αλ Κάιντα για να εξοντώνει τους «άπιστους» χριστιανούς, μουσουλμάνους…
Θλίψη… γιατί πηγή πληροφόρησης για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας έμεινε το γνωστό Βατικανό…
Οργή για τους νενέκους ταγούς της Ορθοδοξίας. Ούτε μια ανακοίνωση συμπαράστασης στον χειμαζόμενο Συριακό λαό… ούτε μια λέξη συμπόνιας για την εξολόθρευση της Ορθοδοξίας. Τόσο πολύ ενόχλησε το Φανάρι και την Εκκλησία της Ελλάδας η Ελληνορθόδοξη Εκκλησία της Συρίας γιατί τάχθηκε στο πλευρό της νόμιμης κυβέρνησης της χώρας κι όχι στο πλευρό της Αλ Κάιντα των ΗΠΑ;
Οργή για τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ (Στην Ελλάδα και στο Σύνταγμά μας κάνουμε αναφορά στην θρησκεία μας, καλώς ή κακώς. Να σκεφτούμε ότι στη Συρία, στο Σύνταγμα μια Αραβικής χώρας με μουσουλμάνους την τεράστια πλειοψηφία των κατοίκων, δεν υπάρχει αναφορά σε θρησκεία. Στη «δικτατορία» της Συρίας υπάρχει ανεξιθρησκία -σε εξαίρεση όλων των αραβικών χωρών- και η Χριστιανοί ζουν αδελφωμένοι με τους μουσουλμάνους), αλλά και για τον ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον μια ανεξάρτητης χώρας.
Οργή για τις καταστροφές που θα υποστεί ο ελληνικός πολιτισμός και παράδοση, αν επικρατήσουν οι ξενόφερτοι μισθοφόροι των ΗΠΑ, στα Ελληνορθόδοξα μοναστήρια-θησαυροί στα Σύνορα Συρίας Τουρκίας.
Οργή για τους απατεώνες τοκογλύφους της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στηρίζουν την εθνοκάθαρση για να διαμοιράσουν αποικιοκρατικά κέρδη.
Οργή για του έλληνες δημοσιογράφους που στο σύνολό τους είναι ενταγμένοι στο αμερικάνικο σχέδιο (μαύρα δολάρια) εξαπάτησης της διεθνούς κοινής γνώμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: