Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Πανέτοιμο το Ιράν για να αντιμετωπίσει ιμπεριαλιστική επίθεση! Το πρώτο στον κόσμο κατακόρυφης απογείωσης και προσγείωσης μη επανδρωμένο drone δοκιμάστηκε με επιτυχία!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla
Koker-1, το όνομα ενός πανέμορφου πουλιού του Ιράν, είναι το όνομα του πρώτου στον κόσμο κατακόρυφης απογείωσης και προσγείωσης μη επανδρωμένο drone (VTOL) που δοκίμασε με επιτυχία το Ιράν.
Πρόκειται για ένα πολύ ελαφρύ κατασκοπευτικό αεροπλάνο που χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για βελτιωμένη πτήση αντοχής, σύστημα έξυπνης πλοήγησης, σύστημα ανάκτησης αλεξιπτωτιστών, σύστημα GPS, Auto-pilot για απογείωση και προσγείωση, live βίντεο streaming, ένα multipurpose ραντάρ, σύστημα μεγάλου βεληνεκούς οπτικής σταθεροποίησης, τέσσερις σιωπηλούς, απόλυτα αθόρυβους κινητήρες και δορυφορικό σύστημα μετάδοσης δεδομένων. Είναι μάλιστα το πρώτο στον κόσμο κατακόρυφης απογείωσης και προσγείωσης.
Το Koker-1 έχει μια πτήση αντοχής έως και τρεις ώρες και μια επιχειρησιακή ακτίνα 170 χιλιομέτρων, δεν συλλαμβάνεται από τα ραντάρ και μπορεί να πετάει κάτω από όλες τις καιρικές συνθήκες, ανεξάρτητα ημέρας ή της νύχτας!
Θυμίζουμε ότι η περιβόητη απόρρητη τεχνολογία μη επανδρωμένων αεροσκαφών των ΗΠΑ, εντάθηκε στο Ιράν με την καλά αποσιωπούμενη από ΜΜΕ και δημοσιογράφους υπόθεση παραβίασης του εναέριου χώρου του Ιράν από κατασκοπευτικό αμερικάνικο αεροσκάφος και ήδη έχει προμηθεύσει την Χεζμπολά του Λιβάνου με τέτοια αεροσκάφη.
Η ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας, με επόμενο στόχο το Ιράν (οι μόνες χώρες της περιοχής που δεν έχουν υπό την κυριαρχία τους και στρατιωτικές βάσεις οι ΗΠΑ και το Ισραήλ) τώρα έγινε πονοκέφαλος για τα γεράκια των ΗΠΑ και το σιωνιστικό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια: