Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Η ηρωική Συρία υπερασπίζεται ακόμη κι εκείνους που δεν την υπερασπίζονται!

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla"
 

Πρώτη χώρα που καταδίκασε την ισραηλινή επίθεση εναντίον της Γάζας είναι η Συρία!
Ο πρόεδρος Αl-Assad, παρά την επίθεση που δέχεται από τους ιμπεριαλιστές με τους μισθοφόρους τρομοκράτες η Συρία, παρά την συμπαράσταση στους τρομοκράτες που δρουν στη Συρία από την Τουρκία, την κυβέρνηση της Γάζας (Χαμάς), τα αραβικά δικτατορικά καθεστώτα, επιβεβαίωσε με την άμεση καταδίκη της ισραηλινής επίθεσης πως η Συρία είναι η μοναδική Αραβική χώρα που δεν πρόδωσε ΠΟΤΕ την Παλαιστινιακή υπόθεση.
Η Συρία που βρίσκει απέναντί της και  συμμάχους του Ισραήλ το Κατάρ, τη Σαουδική Αραβία, την Αίγυπτο και την κυβέρνηση της Χαμάς στη Γάζα, επιβεβαιώνει ότι ο Συνταγματικά κατοχυρωμένος  κοσμικός της χαρακτήρας είναι η μεγαλύτερη υπεράσπιση της Αραβικής υπόθεσης και του Παλαιστινιακού λαού.
Η ανακοίνωση της Συρίας τα λέει ΟΛΑ: «Η ηρωική Συρία υπερασπίζεται ακόμη κι εκείνους που δεν την υπερασπίζονται».
Εμείς να προσθέσουμε… ακόμη κι αυτούς που την πρόδωσαν για να κάνουν «γλυκά μάτια» στο σιωνιστικό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς!

Ο αρχηγός της Χαμάς Khaled Mashal στην Αραβική Δημοκρατία της Συρίας, όταν καταζητούμενος ως τρομοκράτης σ' ολόκληρο τον κόσμο και στις αραβικές χώρες, φιλοξενήθηκε χωρίς όρους από τη Συρία μέχρι την ώρα που αποφάσισε να μετακομίσει στο Κατάρ το αρχηγείο της Χαμάς και να συνταχθεί με τον Ερντογάν εναντίον της Συρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: