Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Όλοι ξεφτιλισμένα λαμόγια είναι στο νέο ΚΟΔΗΣΟ του Μπενύτο; Δεν υπάρχει κάποιος να βάλει στη θέση του τον ανεκδιήγητο χαμαιλέοντα σώγαμπρο;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla
Κι όμως, ο γνωστός καραγκιόζης σε όσους βρέθηκαν στο ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη, ο κολαούζος του Βενιζέλου που βολεύτηκε και με την ευρωβουλευτή σύζυγο-στελεχάρα, ο ανίκανος πολιτικά και ελεεινός  γλείφτης μίλησε: Γ. Δατσέρης: Φούσκα της Μεταπολίτευσης το... ΠΑΣΟΚ και τα στελέχη του!
Και το αφεντικό του μούγκα! Άλλωστε εντολές του αφεντικού του εκτελούσε ο αχρείος!
Ναι, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Ο Σημίτης, ο φραγκοφονιάς και τώρα ο πρώην κολαούζος της Ένωσης Κέντρου –Νέες Δυνάμεις του Πεσματζόγλου, τελείωσαν το ΠΑΣΟΚ.
Όμως, ο σύζυγος της Συλβάνας Ράπτη, ο οφθαλμίατρος εξ απορρήτων συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου και υπεύθυνος «επικοινωνίας» του νέου ΚΟΔΗΣΟ αυθαδιάζει.
Δεν δικαιούνται να αντιδράσουν οι Μερκελιστές του ΠΑΣΟΚ, όλοι εκείνοι που στήριξαν την «προσφυγή» στο ΔΝΤ και τα μνημόνια του γΑΠ, αλλά το κίνημα έχει ιστορία και αγώνες. Είχε αγνούς αγωνιστές του Λαϊκού Κινήματος που δεν βολεύτηκαν με καλούς γάμους, ευρωπαϊκά προγράμματα μάσας, μίζες. Το υπηρέτησαν αγνοί πατριώτες που δεν έχουν καμία σχέση με τους σημερινούς λιγδιάρηδες.
Έτσι, όλοι οι αγνοί αγωνιστές του σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ κι όχι του σοσιαΛΗΣΤΡΙΚΟΥ δεν επιτρέπουν στους ανίκανους σώγαμπρους ν’ αυθαδιάζουν.
Το ΠΑΣΟΚ έγινε από το Λαό με ηγέτη τον Ανδρέα Παπανδρέου και δεν έχουν κανένα δικαίωμα να αυθαδιάζουν ή διεκδικούν οτιδήποτε οι σημερινοί κατακτητές τους!
Τα πολιτικά λαμόγια θα ‘ρθει η ώρα που θα καταλάβουν τη θέση τους στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας με τη βούλα των προδοτών, των δωσίλογων, των σύγχρονων Γερμανοτσολιάδων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: