Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Συγκρούσεις Παλαιστίνιων με τους “εξεγερμένους επαναστάτες”, τους μισθοφόρους των ΗΠΑ στη Συρία…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla
Οι Λαϊκές Επιτροπές του καταυλισμού Παλαιστίνιων προσφύγων Αl-Yarmouk στη Δαμασκό, απέκρουσαν τους τρομοκράτες του επονομαζόμενου «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» να διεισδύσουν στα προσφυγικά στρατόπεδα.
Σε χθεσινή ανακοίνωση τους οι Επιτροπές των Παλαιστινιακών καταυλισμών επισημαίνουν ότι “Ομάδες τρομοκρατών, μετά από την εμφάνιση μια νέας τρομοκρατικής ομάδας με την ονομασία "Liwa'a al-Asifah", που ψευδώς επικαλείται ότι συμπεριλαμβάνει και Παλαιστίνιους αλλά μόνον ξένους μισθοφόρους, προσπάθησαν να διεισδύσουν στο Αl-Yarmouk. Η προσπάθεια τους απέτυχε, απωθήθηκαν αλλά τραυμάτισαν Παλαιστίνιους και δολοφόνησαν δύο Παλαιστίνιους μάρτυρες, τους  Tarek Sharif και Mansour Nahed”.
Οι Παλαιστίνιοι στη Συρία, σε εξαίρεση με ΟΛΕΣ τις άλλες αραβικές χώρες που... έχουν καταυλισμούς Παλαιστινίων προσφύγων, έχουν ίσα δικαιώματα με τους Σύριους πολίτες. Το δικαίωμα εργασίας και αγοράς κατοικιών -απαγορεύεται στους Παλαιστίνιους σε ΟΛΕΣ τις άλλες αραβικές χώρες- και ταξιδιωτικά έγγραφα. Συνεπώς είναι κατανοητή η ανακοίνωση των Λαϊκών Επιτροπών πως «κανένας δεν θα καθοδηγήσει και θα παρεκκλίνει του Παλαιστίνιους από τους στόχους του αγώνα και θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη Συρία απέναντι στις συνομωσίες»!
Ο πατέρας για τον γιο του που δολοφόνησαν: «Δεν δέχομαι συλλυπητήρια για τον γιο μου, μόνο συγχαρητήρια»

Δεν υπάρχουν σχόλια: