Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Όλοι οι κορυφαίοι δημοσιογράφοι του Al-Jazeera παραιτούνται για παραποίηση των ειδήσεων μεροληπτικά υπέρ του Ισραήλ! Τώρα είναι κατανοητός ο ρόλος του σιωνιστικού καναλιού Al-Jazeera;

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla"

Το Al-Jazeera στο Κατάρ, το αραβικό δικτατορικό καθεστώς που στηρίζει το Ισραήλ, έχασε κάθε αξιοπιστία και βρίσκεται αντιμέτωπο με μια σειρά παραιτήσεων από κορυφαίους δημοσιογράφους.
Η Louna al-Chabi, ο Wadah Kanfar, ο Ghassan ben Jeddou και ο Eman Ayad πιστοποιούν τη στράτευση του καναλιού στα συμφέροντα του σιωνιστικού ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος.
Ο Eman Ayad, ο οποίος έλαβε το βραβείο του «Καλύτερου Άραβα Δημοσιογράφου» στο Φεστιβάλ Αραβικών ΜΜΕ, κατηγορεί το Al-jazeera για διαστρέβλωση ειδήσεων, διάδοση ψευδών ειδήσεων και του χάους.
Τώρα όλοι μπορούν να κατανοήσουν γιατί το εν λόγω κανάλι που εμφανίστηκε ως αντίποδας του αμερικάνικού CNN, είναι ένα εργαλείο του Ισραήλ μέσω του καλύτερου συμμάχου του στη Μέση Ανατολή, του δικτατορικού καθεστώτος του Κατάρ και προωθεί τη σιωνιστική προπαγάνδα.
Δεν είναι τυχαίο πως η Συρία, το μοναδικό κοσμικό Αραβικό κράτος, είναι στους στόχους του σιωνιστικού καναλιού Al-jazeera.

Δεν υπάρχουν σχόλια: