Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Οι ΗΠΑ ομολογούν ότι για 5 χρόνια συνεργάζονται με τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας για τη Συρία…

Μιας και μας απαγόρευσαν αναρτήσεις από το Sibillaοι αμερικανοσιωνιστές...
Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, 
το ιστολογοφόρο “Sibilla
Toυ Νεοκλή Θεοδωρόπουλου

Ο αμερικανός στρατηγός Martin Dempsey, Διοικητής των αμερικάνικων ενόπλων δυνάμεων, αναγνώρισε ότι οι ΗΠΑ συνεργάζονται εντόνως με την Τουρκία τα τελευταία πέντε (5) χρόνια για μια σειρά θέματα, συμπεριλαμβανομένου τη Συρία!
Ο Martin Dempsey, μεταξύ άλλων δήλωσε την Παρασκευή: «Ανταλλάσουμε πληροφορίες με την Τουρκία για πέντε ολόκληρα χρόνια και ένα από τα βασικά ζητήματα που αναζητούμε είναι να διδαχθούμε, να γνωρίζουμε τη διαφορετική κατάσταση στα σύνορα της Νοτιανατολικής Τουρκίας. Να δούμε πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε και να μειώσουμε τους κινδύνους από πιθανή επίθεση βαλλιστικών πυραύλων στο εσωτερικό της Τουρκίας. Πρόκειται για μια συνεργασία σε εξέλιξη…».
Ο κορυφαίος αμερικανός στρατηγός πρόσθεσε ότι η Ουάσινγκτον έχει στείλει στρατιωτικές μονάδες στην Τουρκία ώστε να προγραμματίσουν με αξιωματούχους της χώρας την αναταραχή στη γειτονική Συρία.
Αυτή η αποκάλυψη ήρθε μετά από ανακοίνωση των αμερικανικών δυνάμεων που σταθμεύουν στην Ευρώπη
Η αποκάλυψη έρχεται μετά από διαταγή του Mark Phillip Hertling, επικεφαλής του αμερικανικού στρατού Ευρώπη (US Army Europe - USAREUR), ο την Τρίτη οποίος είχε δηλώσει ότι το Πεντάγωνο είχε στείλει στρατιώτες στην Τουρκία για να βοηθήσουν τις τουρκικές αρχές στο χειρισμό της κρίσης της Συρίας. Ειδικότερα ο Hertling επισήμανε: «Έχουμε ένα σχετικά μικρό αριθμό προσωπικού του Στρατού στην Ευρώπη που στάλθηκε στην Τουρκία πρόσφατα. Καθήκον τους η ανταλλαγή πληροφοριών…».
Στο μεταξύ, στις 20 Οκτώβρη η “Washington Post” γράφει για τη στενή συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ-Τουρκίας και τις συναντήσεις που είχαν τις τελευταίες εβδομάδες οι ΗΠΑ και Τούρκοι αξιωματούχοι για «να καταστρώσουν σχέδια έκτακτης ανάγκης, όπως την απαγόρευση πτήσεων πάνω από το Συριακό έδαφος ή την κατάσχεση χημικών και βιολογικών όπλων της Συρίας». (U.S. steps up support of Turkey amid Syrian conflict)
Η συντονισμένη ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας ξεκίνησε τον Μάρτη του 2011, αρχικά με το γνωστό σχέδιο της Cia «Αραβική Άνοιξη» που ήταν καθοριστικό για την επιβολή αμερικανόδουλων καθεστώτων στη βόρεια Αφρική και Μέση Ανατολή.
Η "δημοκρατική" δύση (Ευρωπαϊκή Ένωση και ειδικότερα η Γαλλία, η οποία είχε ως αποικιοκρατική δύναμη κυριαρχία στη Συρία), σε συνεργασία με το Ισραήλ, την Τουρκία, τη μοναρχία της Σαουδικής Αραβίας και το δικτατορικό καθεστώς του Κατάρ, όπως και με την υπόθεση Λιβύη ανέλαβαν τη χρηματοδότηση, τον εξοπλισμό και τον εφοδιασμό με μισθοφόρους της επονομαζόμενης αντιπολίτευσης στη Συρία.
Το κέντρο επιχειρήσεων εγκαταστάθηκε στην Τουρκία, στα σύνορα με τη Συρία και διευθύνεται από στελέχη των μυστικών υπηρεσιών και αξιωματικούς του στρατού των ΗΠΑ, Αγγλίας, Γαλλίας και Ισραήλ, ώστε να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια στους μισθοφόρους τρομοκράτες που δρουν στη Συρία.
Σ’ αυτή τη διαβολική επιχείρηση, ο στόχος εξαγοράς ΜΜΕ και δημοσιογράφων στη δύση και κομμάτων ή κινημάτων ακτιβιστών της «αριστεράς», ώστε να πειστεί η δύσπιστη δυτική κοινή γνώμη (έχει μάθει από τα δήθεν χημικά του Ιράκ, τους βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία κ.ο.κ.) για την αναγκαιότητα εγκαθίδρυσης δημοκρατίας στη Συρία, που έχει δικτατορικό καθεστώς.
Έτσι και στην Ελλάδα, ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι και ΟΛΑ τα ΜΜΕ (εξαιρουμένων του «Ριζοσπάστη», «Λαϊκού Δρόμου» και λίγων ιστολογίων-blogs που δεν ελέγχουν οι δημοσιογράφοι) αναμεταδίδουν τα ανακοινωθέντα που συντάσσονται από τη Cia Mossad στο κέντρο επιχειρήσεων που εγκαταστάθηκε στην Τουρκία.
Αναρωτιόμαστε...
Είναι άραγε τυχαίο και συμπτωματικό πως αυτή την επιχείρηση εθνοκάθαρσης, αυτή την ιμπεριαλιστική επίθεση στηρίζει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και η αξιωματική αντιπολίτευση με τον ΣΥΡΙΖΑ;
Πως μπορεί η αξιωματική αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ) να αδιαφορεί για τις θέσεις των Κομμουνιστικών Κομμάτων Συρίας, Τουρκίας, Λιβάνου, για τις θέσεις της Χεζμπολά και να στηρίζει τους μισθοφόρους ισλαμοφασίστες;
Είναι τυχαία και συμπτωματικά τα στοιχεία-ντοκουμέντα που δεικνύουν εκείνη την περιβόητη επιχείρηση από τον Σουλτάνο Ερντογάν, του “Στόλου της Ελευθερίας” για την «απελευθέρωση» της Γάζας, ήταν επιχείρηση σχεδιασμένη από τις μυστικές υπηρεσίες Τουρκίας-Ισραήλ;
Κι όμως, από τον Μάρτη του 2011 ως σήμερα, η Συρία Αντιστέκεται!
Οι σχεδιαστές δεν έλαβαν υπόψη τους ορισμένους παραμέτρους (εν συντομία):
1.    Η πολυπολιτισμική κοινωνία της Συρίας δεν έχει σχέση με τις φυλές της Λιβύης. Ελληνορθόδοξοι, καθολικοί, μουσουλμάνοι, Αρμένιοι, Κούρδοι είναι πρώτα απ’ όλα Σύριοι. Μαζί έδωσαν τον αγώνα εναντίον των Γάλλων αποικιοκρατών, με σύνθημα η Συρία στους Σύριους! Ζουν και προκόβουν αδελφωμένοι και γνωρίζουν πως η ελευθερία και ισότητα που τους παρέχει η Αραβική Δημοκρατία της Συρίας δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί με την επικράτηση της Αλ Κάιντα των ΗΠΑ. Ξέρουν ότι τους περιμένει η σφαγή!
2.    Στη Συρία λειτουργούν απρόσκοπτα τα κόμματα και ειδικότερα το Κομμουνιστικό κόμμα Συρίας. Η επικράτηση των ισλαμοφασιστών θα σημαίνει σφαγές και αίμα!
3.    Απέτυχε η προσπάθεια εμφάνισης της ιμπεριαλιστικής επίθεσης ως ένα ενδο-θρησκευτικό ζήτημα. Η Συρία είναι η μοναδική αραβική χώρα που ενώ η πλειοψηφία είναι μουσουλμάνοι, το Σύνταγμα της χώρας δεν κάνει ΚΑΜΙΑ αναφορά σε θρησκεία ή θρησκείες. Όλες οι θρησκείες ασκούν ελεύθερα και προστατευόμενες τα δικαιώματά τους. Τίποτα, από αιώνες, δεν χωρίζει μουσουλμάνους και χριστιανούς. Τουναντίον είναι δεμένοι στον αγώνα για την υπεράσπιση της πατρίδας τους από τους τρομοκράτες μισθοφόρους.
4.    Ενώ κατόρθωσαν οι ιμπεριαλιστές να προσεταιριστούν -έστω και με τη σιωπή- την επίσημη Παλαιστινιακή εκπροσώπηση, κυρίως με τα χρήματα του Κατάρ, δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν την αραβική αριστερά και… τη Χεζμπολά του Λιβάνου. Κι η Χεζμπολά ήταν που κατόρθωσε εκείνη τη μεγαλειώδη ήττα στην «καλύτερη πολεμική μηχανή του κόσμου», όταν έτρεψε σε φυγή τους σιωνιστές του ναζιστικού ισραηλινού καθεστώτος το 2006.
5.    Το διεθνές περιβάλλον και τα συμφέροντα της Ρωσίας και της Κίνας στην περιοχή. Τώρα -μέχρι τώρα- δεν υπέκυψαν στα κελεύσματα της δύσης. Έχουν μάθει καλά το παιχνίδι από τη Γιουγκοσλαβία και το Ιράκ.
6.    Ο επόμενος στόχος, το Ιράν είναι «σκληρό καρύδι»!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: