Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Τα φιλαράκια της Hillary Clinton και ο άτυχος Cristopher Stevens…

Περιστασιακή ανάρτηση από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόροSibilla

Τον σκότωσαν σαν σκυλί!
Στο προπύργιο των "επαναστατών" στη Βεγγάζη!
Η επισήμανση, γιατί κάποιοι ρουφιάνοι των ΜΜΕ διαδίδουν ότι δεν ξέρουν ποιοί τον σκότωσαν, υποθέτουν ότι ίσως είναι οι Κανταφικοί!!!
Τώρα πως γίνεται η Al Qaeda, που με τη χρηματοδότηση των ΗΠΑ, της Τουρκίας, του Ισραήλ, του Κατάρ, της Σαουδικής Αραβίας και του ΝΑΤΟ «απελευθέρωσε» τη Λιβύη -ΤΩΡΑ με τα ίδια αφεντικά αγωνίζεται να «απελευθερώσει» τη Συρία- να έγινε κανταφική οργάνωση;
Ο θάνατος ενός ανθρώπου είναι πάντα ένα τραγικό γεγονός. Ακόμη κι αν πρόκειται για ένα στέλεχος που υπηρετεί τους φονιάδες των λαών. Όμως, τα συλλυπητήρια Προέδρων, υπουργών, δημοσιογράφων, μεγάλων διδασκάλων μασονικών στοών, τραπεζιτών, του σιωνιστικού λόμπυ και σια… είναι η απόλυτη ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!
Όλοι οι παραπάνω που σήμερα εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους, είναι αυτοί που διαπράττουν χυδαία εγκλήματα χρηματοδοτώντας και υποστηρίζοντας τους μισθοφόρους τους ισλαμοφασίστες, τους τρομοκράτες που προχωρούν σε εθνοκαθάρσεις στη Συρία!
Τα φιλαράκια της Hillary γνωρίζουν πολύ καλά τους δολοφόνους! Άλλωστε είναι δικοί τους μισθοφόροι. Είναι αυτοί που έχουν στείλει στη Συρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: