Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ δολοφόνησαν 10 Παλαιστίνιους στο στρατόπεδο προσφύγων Al Yarmouk στη Δαμασκό… (Popular Committee in Al-Yarmouk Refugee Camp: Terrorists Committed Massacre in the Area to Punish Locals)

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook,
το ιστολογοφόροSibilla
O Παλαιστινιακός λαός που έχει βρει απεριόριστη υποστήριξη στη Συρία, από το 1948 μέχρι σήμερα η Συρία είναι η μοναδική Αραβική χώρα -ήταν και το Ιράκ του Σαντάμ Χουσεϊν- που προσφέρει πλήρη φιλοξενία και παρέχει ίσα δικαιώματα μ’ αυτά των Σύριων, σήμερα πληρώνει το τίμημα της υποστήριξης προς τη νόμιμη κυβέρνηση της Συρίας.
Οι ισραηλινοί και αμερικανοί που καθοδηγούν τους ισλαμοφασίστες τρομοκράτες της «εξέγερσης» τους εκδικούνται γιατί δεν συμμετέχουν στη συνωμοσία κατά της Συρίας.
Αυτό δείχνει ξεκάθαρα ποιών τα συμφέροντα εκπροσωπούν στην περιοχή.
Δεν είναι η πρώτη φορά που κτυπούν τον Παλαιστινιακό καταυλισμό προσφύγων, έχουν ρίξει στο παρελθόν και όλμους και έχουν σκοτώσει Παλαιστίνιους πρόσφυγες. Επίσης είναι συχνά θύματα ελεύθερων σκοπευτών.
Οι αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις στη Συρία και την περιοχή (Κομμουνιστικό Κόμμα Συρίας, Χεζμπολάχ, Λαϊκό Μέτωπο για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, Κομμουνιστικό Κόμμα Τουρκίας, Κομμουνιστικό Κόμμα Ρωσίας, Φαρούκ Καντούμι) δίνουν μια αδυσώπητη μάχη εναντίον της ιμπεριαλιστικής επέμβασης, εναντίον των Νατοϊκών μισθοφόρων που εξοπλίζουν οι χώρες της δύσης, το Ισραήλ και η Τουρκία.
Ο λαός της Συρίας δεν σκύβει το κεφάλι στα ιμπεριαλιστικά κελεύσματα. Η Συρία θα γίνει ο τάφος των ιμπεριαλιστών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: