Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Τάσος Κουράκης: "Ο Πέρες έχει ταυτιστεί με τις πιο ελεεινές πλευρές του Ισραήλ"... Η βουλευτής Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Σιμόν Πέρες... αποτελεί την ενσάρκωση των περιπετειών του εβραϊκού λαού..."

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook,
το ιστολογοφόροSibilla
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, μίλησε στο σταθμό "stokokkino" (αξίζει να ακούσετε τη συνέντευξη: ΕΔΩ) σχετικά με την επίσκεψη του Ισραηλινού προέδρου Σιμόν Πέρες στην Αθήνα και τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα... "Ο Πέρες έχει ταυτιστεί με τις πιο ελεεινές πλευρές του Ισραήλ"
Η βουλευτής Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ (κα Δούρου), σκιώδης υπουργός Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ: "Ο Σιμόν Πέρες... ο πρόεδρος του Ισραήλ είναι ένας από τους τελευταίους ιστορικούς ηγέτες της χώρας, ο άνθρωπος του οποίου η προσωπική ιστορία αποτελεί την ενσάρκωση των περιπετειών του εβραϊκού λαού στη διάρκεια του 20ού αιώνα...
Ο 89χρονος Πέρες, που σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα γενέθλιά του, δεν αναμασά το παρελθόν αλλά φροντίζει να τονίζει στις παρεμβάσεις του ότι το μέλλον ανήκει στις νέες γενιές, επιμένοντας στην ανάγκη του εκσυγχρονισμού της εκπαίδευσης, ανταλλαγής τεχνογνωσίας, ανάπτυξης των νέων τεχνολογιών, που μπορούν να συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση, για παράδειγμα, της γεωργικής εκμετάλλευσης..."
Ρε τσόκαρο και παπαγάλε των σιωνιστικών κειμένων, ελπίζουμε από αμάθεια το copy paste κι όχι να σε έχουν σε payrrole, υπάρχει "εβραϊκός λαός"; Όποιος είναι εβραίος είναι και ισραηλινός; Τι σιωνιστικές-ναζιστικές αντιλήψεις προπαγανδίζεις;
Τσόκαρο, ε τσόκαρο! Πήγαινε σε κανένα "σχολείο" των σιωνιστών-ναζιστών, πες του φίλου σου του Κοέν να σου κάνει κανένα σεμινάριο... Η θητεία σου στον Άκη και παρατρεχάμενη στην Γιάννα Αγγελοπούλου, δεν αρκούν για να το παίξεις "αριστερή". Άνοιξε και κανένα βιβλίο τενεκέ ξεγάνωτε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: