Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Κύριε Ιερώνυμε, η φιλανθρωπία σας είναι εγκληματική και είστε συνένοχος των εγκληματιών!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook,
το ιστολογοφόροSibilla
Διαβάζουμε στο “press-gr” (Συνάντηση Ιερώνυμου με τον υφυπουργό Εξωτερικών Κ. Τσιάρα για τη Συρία)… Συζήτησαν τρόπους να βοηθήσουν τους Ορθοδόξους και τους πρόσφυγες, της πολύπαθης χώρας.
Κύριε Ιερώνυμε, οι εγκληματίες στη Συρία, οι τρομοκράτες μισθοφόροι του ΝΑΤΟ, οι ισλαμοφασίστες της Αλ Κάιντα που δολοφονούν Χριστιανούς, αλλά και ολόκληρο το λαό της Συρίας και όλων των θρησκειών, έχουν ονοματεπώνυμο!
Φτάνει πια με την περιβόητη φιλανθρωπία! Φιλανθρωπία για τους άστεγους, φιλανθρωπία για τους εξαθλιωμένους από την πείνα, φιλανθρωπία για τα παιδιά που λιποθυμούν στα σχολεία… Ε όχι! Μαζί και η καταγγελία γι’ αυτούς που προκάλεσαν την ανθρωπιστική κρίση!
Τα ίδια Παντελάκη μου για τη Συρία!
Το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ, το Ισραήλ, η Τουρκία προχωρούν σε εθνοκάθαρση! Τους ενοχλεί το λαϊκό σύστημα της Συρίας, όπου ζούσαν και ζουν αδελφικά από αιώνες οι πολίτες κάθε θρησκεύματος!
Εκεί μεγαλουργεί και η Ορθοδοξία, που σήμερα είναι στο στόχαστρο των ιμπεριαλιστών!
Τι σημαίνει κ. Ιερωνύμε βοήθεια; Να τους ξεριζώσουμε από τον τόπο τους γιατί δεν είναι αρεστοί στους ισλαμοφασίστες; Νέες αλύτρωτες πατρίδες; Φτάνει πιά! Είστε ή δεν είστε ποιμενάρχης;
Και γιατί δεν είναι αρεστοί στα ΝΑΤΟϊκά σκυλιά; Γιατί υπερασπίζονται την πατρίδα τους, τον πρόεδρο της χώρας τους που τους εξασφαλίζει πλήρη θρησκευτική ελευθερία!
Έτσι, η φιλανθρωπία σας καταντάει όπως τα φιλοζωικά σωματεία! Χωρίς την καταγγελία του ενόχου, είναι απόλυτη συνενοχή στο έγκλημα της εθνοκάθαρσης που διαπράττουν οι ιμπεριαλιστές στη Συρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: