Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ζήσαμε τον «εκσυγχρονισμό» της δεξιάς… του ΠΑΣΟΚ… της ΔΗΜΑΡ... ας μην ζήσουμε και τον «εκσυγχρονισμό» του ΣΥΡΙΖΑ!

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook,
το ιστολογοφόροSibilla
Της Μαργαρίτας Ισιδώρου
Κυρία Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ,
με την μέθοδο της επιφοίτησης ειδική στην εξωτερική πολιτική και αναλύτρια της μεγάλης του εκλεκτού έθνους κοσμοθεωρίας περί «εβραϊκού λαού» (μέχρι τώρα μόνον οι σιωνιστές μιλούσαν για εβραϊκό εκλεκτό λαό), πιθανή υπουργός των εξωτερικών και εσχάτως αγιογράφος του εγκληματία πολέμου Πέρες.
Δεδομένου ότι η Συρία έχει την υποστήριξη της Βενεζουέλας (προσφάτως που επισκέφθηκες τον Τσάβες, ήταν να τον πείσεις για τον «εβραϊκό λαό» ή να τον μεταπείσεις για τη στήριξή του στη Συρία; Μάλλον ταξιδάκι αναψυχής ως σκιώδης ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ και φερετζές στην πραγματικά αριστερή βάση του ΣΥΡΙΖΑ, ως ικανή μελλοντική ΥΠΕΞ), της Κούβας, της Νικαράγουας, ακόμα και της Βολιβίας, θα πρέπει λογικά να συμπεράνουμε ότι ο Τσάβες, ο Κάστρο, ο Ορτέγκα και ο Μοράλες είναι αλαουίτες ή τουλάχιστον κρυφοσιίτες!
Γιατί η Συρία, είναι το τελευταίο κοσμικό αραβικό κράτος… Οι θρησκευτικές μειονότητες στη Συρία έχουν τα ίδια δικαιώματα με τη μουσουλμανική πλειονότητα… το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι ΝΟΜΙΜΟ! Και το Κομμουνιστικό Κόμμα της Συρίας, όπως το Κομμουνιστικό Κόμμα της Τουρκίας, γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ο «εκδημοκρατισμός»… τα «ανθρώπινα δικαιώματα» στις χώρες που εγκαθιδρύθηκε η αμερικάνικη «δημοκρατία»!
Σχετικά:
- Τι έχει να πει η Σοφία Σακοράφα για την μελλοντική ΥΠΕΞ του ΣΥΡΙΖΑ; Κατάπτυστο άρθρο της Χίλαρυ του ΣΥΡΙΖΑ! Το γεράκι των σιωνιστών στο Συριζα, ξεπέρασε το γΑΠ και με άρθρο της νομιμοποιεί το σιωνιστικό ναζιστικό ισραηλινό καθεστώς!
Τάσος Κουράκης, βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ που τιμάει την αριστερά, ασυμβίβαστος, αδέσποτος, παλικάρι που δεν πουλάει ιδέες και αγώνες!

* Ζητούμε συγνώμη από τους αναγνώστες… Τα έχουμε πάρει κυριολεκτικά στο κρανίο με τις απεγνωσμένες δράσεις της κυρίας Δούρου, ώστε να εκσυγχρονίσει και τον ΣΥΡΙΖΑ… και τα παίρνουμε γιατί πριν μετακομίσει προς «αριστερά» στο ΠΑΣΟΚ κι εκεί για τον «εκσυγχρονισμό» έδινε τις «μάχες» της… τώρα στο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια Παντελάκη μου. Γιατί δεν ιδρύει ένα κόμμα ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΩΝ με τους πρώην φίλους της και επαγγελματικούς συνεργάτες της στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στη δεξιά, και πρέπει να εκσυγχρονίζουν ότι πάει να γίνει ελπίδα του λαού; Ζήσαμε τον «εκσυγχρονισμό» της δεξιάς… του ΠΑΣΟΚ… της ΔΗΜΑΡ... ας μην ζήσουμε και τον «εκσυγχρονισμό» του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: