Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Η μυστική επίσκεψη του Εμίρη του Κατάρ στο Ισραήλ - Η συνωμοσία κατά του Αραβικού Κόσμου…

Από το απαγορευμένο στο “δημοκρατικό” facebook, το ιστολογοφόρο “Sibilla



Ο σχεδιασμός των αναταραχών στον Αραβικό κόσμο.
Το βίντεο που τώρα γίνεται ευρύτερα γνωστό δεν είναι από επίσκεψη που έγινε το 2012, αλλά από επίσκεψη στο Ισραήλ το 2009.
Προγενέστερα τον Απρίλιο του 2008 η Tzipi Livni (πρώην υπ.Εξωτερικών, Πρόεδρος του ακροδεξιού κόμματος Kadima), είχε συναντήσει στο Κατάρ το Αραβικό λόμπι και σχεδίασαν την πολιτική εναντίον του Ιράν (οι δύο χώρες δεν έχουν διπλωματικές σχέσεις).
Ο Εμίρης του Κατάρ Hamad Bin Khalifa Al-Thani είναι ένας ιδιαίτερα ικανός και επικίνδυνος. Ο μισθοφορικός στρατός του Κατάρ αποτελούμενος σύμφωνα με εκτιμήσεις από 12.000 άνδρες , έμπειροι σε ανορθόδοξο πόλεμο και δολιοφθορές, με υπερσύγχρονο οπλισμό, δύσκολα αντιμετωπίζεται από τακτικό στρατό. Αποτελεί απειλή για όλες τις κυβερνήσεις της περιοχής.
Απειλούν και συνωμοτούν ακόμη ΚΑΙ εναντίον των συμμάχων τους της Σαουδικής Αραβίας και της βασιλικής οικογένειας των AL Saud.
Ο αδελφός του βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας Prince Talal Bin Abdul Aziz δήλωσε ότι οι Καταριανοί μαζί με τη σιωνιστική οντότητα του Ισραήλ προσπαθούν να καταστρέψουν τους Παλαιστίνιους και τον Αραβικό κόσμο.
Στα σχέδια τους είναι να μεταφέρουν τους Παλαιστινίους σε ένα κράτος που θα δημιουργήσουν στην έρημο στα σύνορα Ιορδανίας και Σαουδικής Αραβίας.
Θα προσπαθήσουν να διαλύσουν τη Συρία και μετά τη Σαουδική Αραβία.
Η συνέντευξη δόθηκε αυτή τη βδομάδα στην “Al-Manar al-Maqdisi” .
Ο πρίγκιπας Tallal ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δώσει press-conference όπου θα μιλήσει για τα σχέδια Κατάρ - Ισραήλ.
ΑΝ προλάβει…
ΟΜΑΡ Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: