Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Για την Ελλάδα! Συγκλονιστικό, συγκινητικό, χαστούκι στους τεχνοκράτες και τραπεζίτες! Για μια ακόμη φορά υπάρχουν Φιλέλληνες Έλληνες και Έλληνες νενέκοι!


Ενώ στην πατρίδα μας οι νενέκοι πολιτικοί κρύφτηκαν πίσω από τον «τεχνοκράτη» αχυράνθρωπο για να «διασωθούν», στην Ευρώπη υπάρχουν πολίτες που παλεύουν για την Ελλάδα.
Μια πανευρωπαϊκή καμπάνια που συγκλονίζει, που θα έπρεπε να κάνει τους συγκυβερνήτες του αχυράνθρωπου ΠαπαΔήμιου, έστω και τώρα, να τολμήσουν να πουν ΟΧΙ!
Στο βίντεο (δυστυχώς στην ιταλική γλώσσα) η Claudia Bettiol, Μηχανικός Περιβάλλοντος, μια μητέρα 13χρονης κόρης που πλένει πιάτα στο σπίτι της, μια από τους χιλιάδες ευρωπαίους πολίτες που ξεκίνησαν καμπάνια για την Ελλάδα, με λόγια απλά εξηγεί γιατί να σώσουν οι πολίτες την Ελλάδα!
Μεταξύ άλλων επισημαίνει:
«Η Ελλάδα; Ας την αγοράσουμε εμείς! …Θέλουν να αγοράσουν την Ελλάδα και μάλιστα φθηνά. Αφού θέλουν να την αγοράσουν, τότε την αγοράζω εγώ σαν πολίτης, σαν πολίτες της Ευρώπης. Οι ρίζες της Ευρώπης είναι στην Ελλάδα… Ο( Παρθενώνας είναι της Αθήνας και η Φινλανδία τον θέλει ενέχυρο… Όμως ο Παρθενώνας μας ανήκει, μας ανήκει σαν Ευρωπαϊκή κοινότητα, σαν Ευρωπαίοι πολίτες… Αυτή είναι η καμπάνια… Γιατί να μην αγοράσουμε εμείς την Ελλάδα; Το χρηματιστηριακό σύστημα, η ευρωζώνη πίνει το αίμα της Ελλάδας… Ας μην αφήσουμε μόνη της την Ελλάδα ν’ αντιμετωπίζει αυτή την επίθεση με κλάματα και αίμα για δάνεια από την ΕΕ, το ΔΝΤ. Χρειάζονται χρήματα; Ε λοιπόν, θα τα δώσουμε εμείς οι ευρωπαίοι πολίτες… Αυτή είναι η πρόταση, η καμπάνια συλλογής υπογραφών… ».
Άραγε υπάρχει έλληνας πολιτικός στην συγκυβέρνηση ΛάΟΣ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, υπάρχει βουλευτής αυτής της τριμερούς κυβερνητικής «συμμαχίας» που βλέπει την αγωνία των ευρωπαίων πολιτών, των φιλελλήνων και χωρίς ντροπή θα στηρίξει τα σχέδια του «τεχνοκράτη» αχυράνθρωπου των τραπεζιτών;
Παράκληση: Διαδώστε το παντού! Δεν είναι απαραίτητη η αναφορά της πηγής του ιστολογίου μας, αλλά ίσως υπάρξουν κάποιοι σκεπτόμενοι βουλευτές, ίσως…

Περισσότερα στο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/
Το συλλογικό blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook. Σ’ αυτό κάνουμε αποσπασματικές αναρτήσεις, μέχρι να το λογοκρίνει κι αυτό το facebook. Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

1 σχόλιο:

marianaonice είπε...

Σωστά! είναι τόσο συγκλονιστικό μια ξένη να πονάει την πατρίδα μας περισσότερο από τους ..."δικούς" μας.
Έχει ήδη δημοσιευτεί εδώ από 14-11-

http://enomenoiblogers.blogspot.com/2011/11/blog-post_2653.html