Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Σε συναγερμό οι Τοπικές Οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ για να μην περάσει η αποστασία…

Οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σ’ ολόκληρη της Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, οι εκατοντάδες χιλιάδες μέλη, φίλοι και ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ που ευτυχώς αναβάθμισε και έδωσε ρόλο ο γΑΠ στη διαμόρφωση των κρίσιμων πολιτικών του αποφάσεων, μετά από κινητοποίηση που η κατεύθυνση δόθηκε από την καρδιά του ΠΑΣΟΚ, τον κ. Παύλο Γερουλάνο, σε μια άνευ προηγουμένου κινητοποίηση στηρίζουν τον Γ. Παπανδρέου, τον γιο του ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου!
Οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ που γνωρίζουν ότι ξένοι δάκτυλοι υποχρέωσαν τον πρωθυπουργό και πρόεδρο του Κινήματος, τον ηγέτη της Δημοκρατικής Παράταξης, να συμπεριλάβει στο στενό του περιβάλλον και να υπουργοποιήσει όλα αυτά τα φρούτα του γυμναστηρίου, τους νεοφιλελεύθερους γιάπηδες της Goldman Sachs, το πολιτικό gay club, τους βασιλόφρονες και δεξιούς, τώρα θα στηρίξουν τον μεγάλο σοσιαλιστή αριστερό ηγέτη!
Αν πρόκειται να υπάρξει μεταβατικός πολιτικός ηγέτης, αυτός θα είναι μεταξύ των άξιων αγωνιστών του σοσιαλισμού όπως ο Παύλος Γερουλάνος, η Τίνα Μπιρμπίλη, ο Δημήτρης Δρούτσας, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο Χριστοδούλου του Οργανισμού Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους... οι λαϊκοί αγωνιστές του ΠΑΣΟΚ!

Περισσότερα στο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Το συλλογικό blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook. Σ’ αυτό κάνουμε αποσπασματικές αναρτήσεις, μέχρι να το λογοκρίνει κι αυτό το facebook. Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: