Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ! Ο Καστανίδης αποκάλεσε Καμόρα & Μαφία τους Εργαζόμενους στους ΟΤΑ! Επίκειται επέμβαση των ΜΑΤ στην κατειλημμένη χωματερή!

Χρειάζεται κόσμος!
Επειγον: επίκειται επέμβαση των ΜΑΤ στη χωματερή άμεσα
Πριν από λίγη ώρα, ο Καστανίδης πέταξε έξω τους εκπροσώπους της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενώ παράλληλα έχει δρομολογηθεί να μαζέψουν τα σκουπίδια ιδιωτικά συνεργεία του Αλαφούζου και του Μπόμπολα. Επίσης, όλα δείχνουν πως επίκειται άμεσα η επέμβαση των ΜΑΤ στη κατειλημμένη χωματερή των Άνω Λιοσίων. Αλληλεγγύη στους απεργούς Έμπρακτη στήριξη της κατάληψης της χωματερής Σαμποτάζ στα ιδιωτικά συνεργεία αποκομηδής των απορριμάτων. Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
Στα κατελλειμενα δημαρχεια ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ υπαρχουν απεργοι, εκει μπορειτε να βρειτε μεσο να ανεβετε καθως πολλοι απο αυτούς πάνε πανω με λεωφορεια της δημοτικης συγκοινωνιας.
Επισης υπαρχουν και κατελειμενα αμαξοστασια οποτε δεν υπαρχουν οχηματα για τις αποκομιδες, ενισχυστε τους ΧΥΤΑ και τα αμαξοστασια των Δημων σας.
Ηδη ανεβαινει κοσμος και απεργοι ομαδικα προς τη Φυλη. Οσοι θελουν να συνεισφερουν ειναι ΚΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ. Ο ΧΥΤΑ δεν θα ανοιξει, αλλά και να άνοιγε δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι βρίσκονται ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ.
Για να δουμε απο εκεί πως θα βγούνε τα οχήματα. Οσο για τους "ιδιώτες" ....Μπορεί η χωρα να έχει εκατομμύρια άνεργους αλλά δεν έχει πολλούς εν συνειδήσι απεργοσπάστες για να τους συνοδέψουν...
Αν βγάλετε ιδιωτικά οχήματα για αποκομιδή ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!
Αυτή τη στιγμή, είναι έτοιμες -με μάσκες- πέντε διμοιρίες των ΜΑΤ στην κατειλημμένη χωματερή. Οι μπάτσοι καλούν τους απεργούς καταληψίες να αποχωρήσουν. Χρειάζεται κόσμος!
"indymedia"


Το blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook.
Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: