Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

O Xαλβατζής τα έχωσε στους τροϊκανούς δικαστές -κατ’ επίφαση Έλληνες- που εξαιρούμενοι περικοπών κηρύσσουν παράνομες τις απεργίες!

Η παρέμβαση του Σπύρου Χαλβατζή, βουλευτή του ΚΚΕ, που έγινε κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, προκάλεσε την αντίδραση των δικαστών οι οποίοι επισήμαναν ότι προσβάλλεται με αυτόν τον τρόπο το δικαστικό σώμα.
Όταν θα έχουμε δημοκρατία στη χώρα μας και λαϊκή δικαιοσύνη, ίσως θα πρέπει να λογοδοτήσουν οι δικαστές για πολλές αποφάσεις τους, αλλά και γιατί κρατούν ορθάνοιχτα τα μάτια τους όταν πρέπει να προστατεύσουν κρατικές παρανομίες.
Δυστυχώς για το δικαστικό σώμα απαξιώθηκαν οι δικαστές στη συνείδηση του πολίτη. Όπως επί δεξιάς έτσι και σήμερα ενδιαφέρονται μόνον για το πώς θα διατηρήσουν τις οικονομικές απολαβές τους κι όχι για το πώς θα απονέμεται η δικαιοσύνη.
Χιλιάδες, όχι εκατοντάδες, οι περιπτώσεις που η «δικαιοσύνη» συναινεί σε παραβιάσεις νόμων και Συντάγματος. Ας δούμε ορισμένες πρόσφατες…
- Μένει ανάπηρος δημοσιογράφος από πραιτοριανούς του καθεστώτος και ακόμη δεν έχει γίνει ούτε μια παραπομπή…
- Δέρνει πραίτορας φωτορεπόρτερ και μας λένε πως το αυτόφωρο δεν ίσχυσε μιας και εξέλιπε η ιατροδικαστική απόφαση…
- Δέρνουν ανήλικους μαθητές οι πραίτορες και δεν ιδρώνει το αυτί κανενός εισαγγελέα…
- Απεργούν Σωματεία και αυτοί βγάζουν παράνομες τις απεργίες…
- Βγάζουν σπίτια στο σφυρί οι σύγχρονοι μαυραγορίτες κι αυτοί καταδικάζουν ανήμπορους, εξαθλιωμένους πολίτες
- Λιποθυμούν από ασιτία μαθητές κι αυτοί παίρνουν σβάρνα τα Σχολιά απειλώντας (συστάσεις λένε πως κάνουν) για να μην γίνουν καταλήψεις…
Ατελείωτος ο σημερινός κατάλογος των έντιμων και αδέκαστων λειτουργών της δικαιοσύνης… αλλά αυτοί αφού εξασφάλισαν να μην έχουν περικοπές στις αμοιβές τους, θίγονται από την αλήθεια του βουλευτή του ΚΚΕ!


Το blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook.
Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: