Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ήττα του μνημονιακού μετώπου και προσωπικά της τροϊκανής Άννας η απόφαση συνέχισης κατάληψης του Οικονομικού της Νομικής!

Παρά τις προσπάθειες της δεξιάς και της μαϊμού οργάνωσης «αγανακτισμένων» για να λήξουν οι καταλήψεις των Πανεπιστημίων, πριν λίγο η Γενική Συνέλευση του Οικονομικού της Νομικής -της Σχολής που τα επιτελεία της υποψήφιας για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ την είχαν διαβεβαιώσει ότι θα τελειώσουν με τους καταληψίες-, έδωσε ένα ακόμη κτύπημα στο μέτωπο τροϊκανών ΠΑΣΟΚ-Δεξιάς-Ακροδεξιάς που υπερψήφισαν το νόμο διάλυσης των Πανεπιστημίων.
Το Οικονομικό της Νομικής ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την ΚΑΤΑΛΗΨΗ!
Αξίζει να σημειωθεί πως οι νεολαίοι φοιτητές του ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ) δεν έχουν υποκύψει στις πιέσεις του νεοφιλελεύθερου ΠΑΣΟΚ και συμπαρατάχθηκαν με τις δημοκρατικές δυνάμεις υπερψηφίζοντας τη συνέχιση της ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ!
Τις καληνύχτες μας στην Άννα και τα διορισμένα τσιράκια τους, που με όλα τα μέσα θέλησαν να ανοίξει το Οικονομικό και ν’ αποδεχθούν οι φοιτητές τη θηλιά που έχουν ετοιμάσει!
Α.Π.

* Περισσότερες πληροφορίες στο «Κατάληψη Οικονομικού Νομικής»


Το blog μας (http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/) είναι απαγορευμένο-λογοκριμένο στο facebook. Συνεπώς για κανονική κι όχι περιοδική ενημέρωση για τις αναρτήσεις μας, εδώ: http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: